Breiwol in diverse kleuren

Breiwol kopen in Eernegem uit het grootste assortiment

Wie modieus wil breien of haken moet zorgen voor kwaliteitsvolle breiwol. Want dit bepaald mede het resultaat van uw handwerk.Ook in breiwol is er een heel verschil tussen de merken. De één zal wat duurder zijn maar volledige kwaliteit bieden, terwijl de andere misschien beter in uw budget past.

Om ervoor te zorgen dat uw handwerk er prachtig uit ziet en van goede kwaliteit is, bieden wij aan onze klanten die breiwol komen kopen in onze shop te Eernegem de ruimste keuze die er te vinden is. Wij verkopen onder andere de merken Laeng, Lana Grossa, Katia en Scheepjes.  Stuk voor stuk vooraanstaande merken zodat wij zeker zijn van de goede kwaliteit die wij onze klanten bieden.

Kies voor een persoonlijke service en advies en kom uw breiwol kopen bij Suzywol te Eernegem. Wij geven u raad op basis van onze jarenlange ervaring.

U kan bij ons terecht op donderdag en vrijdag tussen 13u30 en 18u30 en op zaterdag van tussen 10u en 12u en tussen 13u30 en 17u. Tijdens deze openingsuren zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar en wie graag contact opneemt via mail kan dit doen op ons vertrouwde emailadres art.suzywol@skynet.be

Contacteer ons!
059/77 00 46