Benodigdheden van A tot Z

Onze breiwinkel in Eernegem is de passende medicatie tegen het brei-of haakvirus

Breien en haken is volledig terug in! Waar vroeger enkel de oudere dames hun vrije tijd vulden met het maken van eigen handwerk en kledij, gaat nu ook de jonge generatie volop voor creatieve bezigheden.

Jaar na jaar begon breien en haken terug meer terrein te winnen en uiteindelijk heeft dit geresulteerd in echte breiclubs of andere handwerkverenigingen waar ook veel jongere creativelingen deel van uit maken.

Om echter iets goed te kunnen aanleren of een bepaalde hobby juist te kunnen beoefenen heeft men behoefte aan degelijk materiaal. Bij Suzywol, dé meest gekende breiwinkel uit de regio van Eernegem, moet de klant enkel kiezen tussen uitmuntende of excellente kwaliteit. Met andere woorden, wij verkopen enkel wol, naalden, boeken en materialen van de beste leveranciers waardoor uw keuze hoe dan ook hoogwaardig zal zijn.

Kom langs in onze breiwinkel te Eernegem en ontdek de fantastische wereld van het breien en haken. Wij bieden u een zeer ruime keuze, een fantastische klantenservice en jarenlange ervaring.

Twijfel niet langer en ontdek zelf het plezier van creativiteit!

 
 
Contacteer ons!
059/77 00 46